Sziasztok
Piglet szeretném megkérdezni de majd utána is fogok nézni , hogy milyen betegség a botulizmus? Én mindkét gyerekemnek 1 éves korától a tejébe tettem 1-1 kiskanálnyi mézet reggel és este. A kicsi most lesz 2 éves és most is kapja.
Étkezésről: én mindennap főzök,legtöbbszőr főzelékeket habarva:ezek hamar megvannak és táplálóak,egészségesek.Feltétnek vagy a hét elején elkészítek kis adag pulyka vagy csirke mell pörköltet, a maradékokat a fagyasztóban tárolom; vagy fagyasztott húst sütök, egyszer egy héten tükör tojást készítek. A tészták a rizsek és a komplikáltabb ételek a hétvégékre maradnak amikor van egy kis segítség is .
Nekem egyik gyerekem kezét sem lehet fogni. A fiammal 2 éves korában 1 brövid buszmegállót 1 óra alatt lehetett megtenni, csak akkor haladtunkha egy babakocsi arra jött.A módszerem erre az volt, hogy kissebb követ dobtunk előre és azután futottunk. Most új helyen lakunk és mostanában nincs annyi időnk, de a lányom tempója vagyis a kíváncsisága ugyanaz.Általában vonszolom, hogy haladjunk,mert az időből máskünönben kicsúszunk.
Tantus átéreztem az ilyedtséged.Nem pont így de én is átéltem egy ilyen helyzetet.Jó néhány nap kellett, hogy túl tegyem magam az emlékén.
Nekünk Akaliban van nyaralónk.