_TomTom Creative Commons License 2001.03.31 0 0 13
Közben én is utánanéztem, igazad van. Akár pihentethetjük is ezt a topikot, míg aktuális nem lesz... :-)

Érdekes persze, hogy a nagy hírhálózatok (CNN, Reuters, ITN, vagy itthon az MTI) mennyire rábuktak a hírre. Aztán jön a kínos magyarázkodás, mint az elnökválasztáskor: Bush nyert, ööö, Gore nyert, ööö, izé, bocs, de mégsem... :-))) Hogyan váljunk könnyen, gyorsan hiteltelenné... Persze megértem, hogy nyomás alatt vannak, elsőnek kell kihozni egy szenzációt, vagy éhenhalnak. De azért vannak olyan újságírók is, akik ennek a késztetésnek ellen tudnak állni.

> De megkérdezném.hogy ismered az elözményeket is? - Milyen előzményre gondolsz? A Bush-adminisztráció által adott határidőre, del Ponte erőfeszítéseire, vagy másra? Én személyesen nem vagyok érintett balkáni ügyekben, emellett tisztában vagyok a saját korlátaimmal, tehát - mint sokan - a valósághoz képest igencsak töredékes információkra hagyatkozva próbálok képet alkotni. Persze amint sürgős és/vagy fontos lesz a téma valamilyen okból, utánajárok majd. :-) A hírrel kapcsolatban mentségemre szolgáljon, hogy nincs tévém, hanem netezés közben hallgattam a CNN-t, lájv, és Milosevic nevére felkaptam a fejem.

Üdv:

Tom

Előzmény: ElBundy (12)