Törölt nick Creative Commons License 2001.03.31 0 0 3290
Hello!

Szerintem itt a gond, amit írtál jómagad is: "egész jól". Mindenki a tőle telhető legjobbat akarja kihozni a terepasztalából, de hiába, ha az alapanyag nem a megfelelő minőségű. Engem egyszerűen dühített, amikor a fél éves Fuggerth váltó annyira oxidálódott, hogy a 6 tengelyes mozdony is megakadt rajta. És az is ciki, amikor minden állatul működik, csak amikor kéne, akkor nem. Jöttek hozzánk látogatóba, persze kíváncsiak voltak a terepasztalra. Büszkén mutattam nekik, hogy ez és ez van rajta, így működik...csak amikor bekapcsoltam...a magyar papíraljas relé megakadt (nem kapcsolt át), a mozdony ugrált a váltón... Egyszerűen rossz anyagból készült, hiába csiszolod minden héten, nincs mit tenni vele. Most inkább kevés modellem van, de azokat is jól szeretném megválasztani, hogy minden jó minőségű legyen, és az alapokon nem akarok spórolni, mert inkább egy motorvonattal kevesebb, de ne akadozzon és megbízható legyen (pláne a garanciális dolgok!) Nem akarok Veled vitatkozni, ez csak az én véleményem.

üdv!

Előzmény: djt-122 (3289)