Sziasztok,
Tímea, köszönöm kérdésed, még jól vagyok a fogaimmal együtt. Ugyanis szerdán elmentem a szájsebésztere, kb. 3 órát ültem ott (ebből másfél óráig álltam ellen egy hitgyülis térítésének), majd közölte a doki, hogy igen-igen ezeket (mindkét felsőt), ki kell VÉSNI - csak így lazán, - de jövő hét pénteken jöjjek vissza a műveletre. Így ahhelyett, hogy túl lennék rajta, most addig izgulhatok.
Szopi: nem akarom hirtelen leszoktatni, így most kezdjük elhagyni a reggelit. Még este szopizik, meg ha "nagyon kívánós", akkor hajnalban. Csak nekem ez azért nagyon rossz, mert ÚÚtálja tápszert (kb. a 70. -et veszem meg, majd dobom ki), és legalább 1 éves koráig ki akartam húzni tej nélkül. De asszem nem fog menni.
Vickie,
hát igen, elkezdődött, alapok kiásva, és hétvégén jönnek a munkások beleönteni a betont a lyukakba. (hú de szakszerű vagyok megint). Remélem, én szeptemberben mondhatom el majd magamról azt amit te most: hogy a Balcsiról már az új kéglibe jövünk haza. Mellesleg Gyapot még mindig nem rendelte meg a sörét!!!!
üdv, tamara
Azért most már csak jön ez a fránya tavasz, legalább már nem délután ötkor sötétedik!