Sziasztok!
tiszta jó hireim vannak! képzeljétek elmentem Piglet dokijához szerda este. NAGYON NAGYON szimpatikus volt a doki. Az egyetlen problema, hogy aug 13-ig szabin van, tehát lehet, hogy nem várom meg, viszont mondta, hogy van egy állandó helyettesítője, a HORVÁTH DOKTOR. És akkor kérdeztem az Ernő bácsi, és mondta, hogy igen. Úgyhogy azonnal rávágtam, hogy maradok. Szoval susok, lehet, hogy mégis egy helyen szülünk! De a kórházban biztosan találkozunk! Szoval most tiszta happy vagyok.
Estee
infok: hely Kaali intézet, Szmatona doki, Ok: kétoldali elzáródás, siker: 2. lombikra, de ők az első próbálkozás lefagyasztott petesejtjei. (azt hiszem a gyerek érzi, hogy most róla irok, mert majd szétrugja a házat:-)))
Noa, a lányok gyönyörűek, már alig várom, hogy nekem is legyenek!!!!
susok:
én ezt nem is tudtam, hogy te 21 inszemen mentél keresztül. Ezt hogy bírtad???Azt hiszem egyszer már megirtad, hogy 3 d-re hol kell bejelntkezni, de megtennéd mégegyszer? köszi...
Uristen már a medlob 9300-nál jár? Én valahol 6000-nél akadtam el.
Ja a zsibbadásomra azt mondta a doki, hogy az ödéma miatt van, és hogy kevesebbet igyak!!!! Eddig meg azt hittem azért vizesedek, mert nem iszom eleget. Na mindegy, most kevesebbet iszom, de még mindig zsibbadok.
mindenkinek jó hétvégét!!!