NLQ Creative Commons License 2001.03.30 0 0 65
Hali!

sajna most csak 1 rovid hozzaszolasra van idom de nem tudom megalni, hogy most azonnal ne szoljak hozza:
probalom szubjektiven hozzaszolni, mert ismerem mindket oldalt! Tarsadalmi erdei szolgalatos voltam (amig letezett), magyar madartani egyesulet tag voltam, sot turavezetoi igazolvanyom is porosodik valahol a szekreny melyen, emellett off-roadozom
oriztem kerecsen solyom feszket, hogy ne lopjak el a tojasokat, mert az ugyebar sokat er nyugaton..
1dolgot kellene mindannyiotoknak, mindannyiunknak szem elott tartani: NEM attol fugg, hogy valaki termeszetrombolo, hogy az erdobe autoval, gyalogosan, vagy bringaval, vagy egyaltalan sehogy(!) nem megy az erdobe, hanem attol, hogy hogyan viselkedik!
mert bizony lattam en a terepezesem folyaman olyan turistat, aki elkuldott anyamba, hogy mit kepzelek en, hogy a turista jelzesen (ami egyebkent foldut) hogyan mereszelek en arra kozlekedni... (szepen alapjaraton lepesben haladtam el mellette, ne zavarjam koreit, igy legalabb 4 mondatat vegighallgattam) ezek utan majdnem eltortem a kezet, amivel hadonaszott felem, es amiben legalabb 30-40 szal tavaszi herics volt a fele minimum gyokerestul!!! (az nem no ujra 100 ev mulva se)
amikor megkerdeztem hogy tudja mit tart a kezeben, azt valaszolta: viragot....
szoval PLS ne altalanositsunk
attol, hogy valaki terepjaroval jarja a termeszetet, attol meg nem kornyezetrombolo
de attol nem lesz senki termeszetvedo, hogy nincs terepjaroja!
folyt kov.

Udv
nlq