niváskarcsi Creative Commons License 2001.03.29 0 0 63
Ember a bringás kitételeimet olvasd újra, én azokat a bringások mellett írtam.Ne személyeskedj.Itt vitatkozni kell,és érvelni.Egyébként a nivám kitünő müszaki álapotú,nem csepeg olaj,sem más.Gázzal járok,nem az ára miatt,ez gázból is sokat eszik.Kb 1500ft-ot spórolok egy tankon.És ha tetszik ha nem TÖRVÉNYESEN járok erdei úton és csak az úton,amit erdőmunkások és ott lakó emberek tapostak.Ha nyitott szemmel jársz az erdőben láthatod,hogy az ottlakók és a kezelők milyen mérhetetlen károkat okoznak,és nagyon nem szeretnék ha más nem látná,és jonnek a propaganda dumával.Én kultúráltan terepjárózok,nem zargatok senkit,próbálom betartani a szabájokat.Aki randalírozik azt fingassák meg.Magyarországon háromszor-ötször annyi földút van mint kiépített,ezek azért vannak,hogy közlekedjünk rajtuk.Nem kell és nem is lehet az erdőből mindenkit kitiltani,ahogy Hofi mondta "az állam én vagyok".Tehát itt minden egy tizenegymilliomod része az enyém is és igényt is tartok rá.Ha tombolni akarok azt zárt triál pályán teszem hivatalos versenyen.Ha esetleg érdekel az erdőtörvényből elég sokat tudok fejből idézni,és alkalmazni is tudom.De nem csak erdei földút van az országban ezért még sokezer kilómétert terepezhetek legálisan,persze erdőben is.
Mégegyszer á kerékpárosokról,az országgyűlésben az erdőgazdák és erdészek nagyon szerették volna a montisokat kitiltani az erdökből de nem jött be.Nagyon örülök neki,nem volna szabad mindent elprivatizálni,és ha ezután sem tetszem a bringásoknak az sem érdekel,nem kell nekem mindenki elvárásainak megfelelni.
Előzmény: fargo (43)