TomVeil Creative Commons License 2001.03.29 0 0 110
Hello megint!

Elolvastam az írásomra adott válaszaitokat... Sajnos tényleg nagyon elfogultak vagytok, ami nem baj, sőt jó, hogyha nem mindenki ganxsta-buzi mint én... :) Szóval ez a hip-hop nemzet dolgot, meg a Zolee-k egész stílusát nem kell komolyan venni, ha hallgatjátok a CDket akkor rájöhettek, hogy "a nincs is hip-hop nemzet csak Lóri Zolee Szasza" szövegnek nem túl sok tartalma van, az utána lévő számokban többször meg van ez cáfolva, őket nem érdekli ez a dolog... Lehet, hogy tényleg nem kéne őket a hip-hop közé venni... (Lory már nincs, Szaszának ott a rockegyüttese) Ami a felesleges káromkodásokat illeti... hallottam pár külföldi klasszikust és kb. félpercenként "rímkitöltőnek" ott is feltűnik egy-egy shit, vagy egy motherfucker...
ennyit erről. Azt meg már leírtam, hogy Zolee eredetileg rocker volt meg punk, ennek ellenére szerintem nem mondhatja senki sem, hogy tehetségtelen a reppeléshez. Ami pedig az öltözködést illeti, minden egyes lemezhez egy másik öltözködési-stílust vesznek fel, az előző CDnél volt a western (csizma, kalap stb.) stílus, a most következőnél pedig a "Gerilla-betondzsungel harcos" stílus lesz a meghatározó. :) (terepszínű cuccok, kendők meg nemtom) :-) Amit írtam a hitelességgel kapcsolatban, azzal arra gondoltam, hogy azért hitelesebb a Kartel, mivel ha megnézed kint milyen kinézetűek a repperek, akkor szerintem ők inkább hasonlítanak a nagy darab feketékhez... (a 60kgos utalásom...) na persze nem a bőrszínre gondolok :)
Örülök, hogy normális hangnemben megtud(t)juk beszélni ezt a dolgot.

TomVeil