Törölt nick Creative Commons License 2001.03.29 0 0 2038
Újabb kérdés :-) (bocs, de mostanában nagyon beindult a fantáziám, viszont nem értek az órákhoz, és félek, hogy egyszercsak megveszek valamit, amit esetleg nem kellene)

Szóval: láttam ma egy Roamer gyártmányú szerkezetet. Ez annyiban különbözött a tegnap látott Bulovától, hogy a hátlapja átlátszó volt és a dátum mellett szerepelt, hogy milyen nap van.
Sajnos pontos típust megint nem tudok.
Ami érdekesség: Az eladó néni szerint a náluk kapható órák napi(!) 1-4 másodpercet(!) térnek el a valós időtől. Direkt megkérdeztem, hogy ez csak az Omegákra vonatkozik-e, de állítása szerint mindegyikre, így erre is...
Szerintetek ez igaz lehet? (vagy megint jobban tenném, ha kicsit korábbi részeket is elolvasnék a topicból? ;-) )
Egyébként egyelőre inkább csak nézelődök, keresgélek. Ugyanis rájöttem, ha valamit elkapkodok, azt utólag nagyon megbánom. Pl. ma ismét megnéztem a korábban kiszemelt Seikot és már nem tetszik egyáltalán... A két acéltokos óra után olyan érzésem volt, mintha az egész műanyag lenne, holott a csat, meg a tok álltólag titánból készült)