Transwarp Creative Commons License 2001.03.29 0 0 1573
Nem nem Vegi, nem dobtam le, csak foglaltak a megszokott neveim itt:)
AMi meg anno volt regisztrálva, annak már nemtom mi volt a jelszava.
Mi továbbra is Borg vagyunk.

Amugy szerintem a VOYben Kesnek mennie kellett már, mer még senki nem halt meg még benne, ld. TNG Tasha Yar, vagy DS9 Jadzia Dax stb.
Itt volt az ideje az uj karakter beiktatásának is, SevenOfNine, ld TNG Worf (igaz, hogy az elejétöl ott volt de jelentéktelen szerepben) vagy O'rian, vagy a DS9ban Damar, Weyoun, szerintem ez azért van igy mert miota Roddenberry halott, nem igazán tudnak ujat kitalálni, mindent sémára gyártanak, egyszerüen senki nem tudja méltóan folytatni a filozófiát, hogy ujat alkosson STben, méghozzá olyant amit el is fogadnak a rajongók is.
Ha csak azokat a hireket vesszük, hogy az ST X. miröl fog szólni, kik lesznek benne, asszem nem is kell többet hozzáfüznöm a dologhoz:
Vegyünk két generációt, hozzuk össze öket (ST7). Csináljunk egy uj veszélyt, ami mindent eltörölhet, és nagy összefogás kell a legyözésére, nagy háboru lesz (ST4,ST8, DS9).
És kész is az új film, már csak uj effektek, hajók, környezet, style kell a dologhoz.
Szerintem egyszerüen hiányzik már az a kreativitás amit Gene tudott vinni a StarTrekbe, egyre inkább a populáris scifi szerepét tölti majd be a StarTrek...és ki tudja hova vezet ez...