Monkey Creative Commons License 2001.03.29 0 0 526
Sziasztok!

CSINNNKA
Szerintem az nem baj, ha csak fonetikusan lehet anyakönyvezni ezeket a "Dallas-neveket", ha ez 10-ből csak 1-et rettent el, már megérte! :-))
Van egy név viszont, amivel ki lehet cselezni a "hatóságot", egy volt kollégám lányát hívták így: Virgínia. Lazán anyakönyvezték, mert _létezik_ ez a név, de persze ők dzs-vel mondták....
Nálunk a helyi rádióban be szokták mondani az anyakönyvi híreket, azaz hogy x-nek és y-nak született z nevű kislánya/kisfia, ott is hallani bizony Lakatosék, Orsósék, Kolompárék, stb. Krisztofer, Miranda, Dzsenifer, stb. gyerekeiről.
Tegnapelőtt bemondtak egy Kevin-t, tegnap egy Gábrielt, de úgy általában normális, átlagos, divatos neveket adnak a "kistérségben" is.
BEEBITE
Szerintem a Keserű névhez nem is olyan nehéz jó nevet keresni!! :-) Az -ű végződés miatt szinte minden mássalhangzóval és az ű kivételével minden magánhangzóval kezdődő név illik hozzá. Johanna tényleg jó, csak kicsit hosszú így a kettő együtt.
ÁGIBÁGI
Széchenyi-gyerekek: tényleg durva! :-(( Ez a modern árisztokráciá? :-))
PUMUKLI
Naná, hogy kíváncsi vagyok, de megértelek! :-) Én sem akartam elmondani hasonló okok miatt, de aztán köztetek kénytelen voltam elszólni magam. :-)))) Nehogy Te is így járj!
MAI NÉV-ÖTLETEIM:
Friderika
Gellért
Naaa?

Üdv
Monkey