elvtársak, és külön pampalini elvtárs!
nekem régóta bűzlik ez a sárga besurranó, a vodkaellenessége, a túlzott elvtársiassága miatt.
próbára tettem, és magánlevelet küldtem neki, amelyben ez állt:
"...sokkal hithubbnek tartom pl. ha a vallasok menten vonulunk vegig halhatatlan es nemkulonben kifogyhatatlan langszoroinkkal.
[itt az eszméről értekeztem mint mindig, bár most megtévesztés volt a célom]
elvtarsam, feljelentettelek. bocs, de nem tudtam mast tenni. forrt a munkasor verem.
nemsokara erted megyunk (es nem ellened!)..."
gondoltam, de hát ez a régi módszer, elvátrsak, hisz tudjátok, ha valami nem stimmel nála, akkor támadásba lendül. így is történt. az álcsapdából, amit állítottam neki, azt hitte, kijuthat, ha gyorsan elintézi pampalini elvátrsat. velem próbált kooperálni ezügyben, és nem átallotta megnyerni pitiáner ügyének a mi raba elvtársunkat sem. ("az ügyész raba elvtárs, az ügyvéd pedig megnemtámadás elvtárs")
aztán serdületelensége önmagát leplezte le:
emailcime, amelyet egy másik álnéven tartott, mint pampalini elvtárs, is jelezte origós, és magyar nevet tartalmaz.
és az sem tűnt föl az elvátrsaknak, hogy milyen szívélyes volt, amikor buliba hívott mindenkit? Kéremszépen mindenkit. Elképzelem, amint belelövet minket a medencéjébe, miközben véres részegen énekeljük, ölünkben megannyi 12 éves, friss gondolkozású úttörőlánykával a Indulót!
azt hiszem elvtársak, elérkezett a koncepciós perek kora. talán kicsit korán, de mit vártunk ettől a korrupt, imperialista világtól?
megnemtámadás elvtárs.
(az andrássy úti iroda újra kinyitotta az igazság kapuit.)
ELŐRE, mint eddig, és mint mindig.