fargo Creative Commons License 2001.03.27 0 0 23
"Másnak is volt velük problémája,.."

Attól még nem törvényellenes. Ha Neked problémád van valamivel, akkor még nem lehet törvényellenesnek kikiáltani...

"Ugye van a magántulajdon és a másik, mondjuk állami, egyházi, önkormányzati. HA Te saját földeden nem tudnál dolgozni, mert naponta feljelente egy szervezet..."

Ezt nem egészen értem. Itt arra akarsz kilyukadni, hogy az említett szervezet cseszeget, mert állami területen terepezel? És Te az állami területet sajátodnak vallod? Ez hibás. Ha meg azért cseszeget, mert a saját kertedben terepezel, akkor minden bizonnyal nincs igaza. A saját kertedben vagy telkeden tényleg terepeznél?

"Itt nem is kerültek szóba az autók. Csak egy megtörtént eset volt."

Úgy volt feltüntetve, mint mentség. Egy szervezet vélt vagy valós visszásságait nem lehet azzal "megtorolni", hogy felgyújt valaki egy ôsborókást. E primitív, bunkó, ignoráns emberre vall. Megmondom, ha rajtam múlna, az ilyeneket a helyszínen tarkón lövetném...

"Hát sajnos ez nem igy van (Zöld Párt, hallottad már ezt a kifejezést?)"

Nem is "valódi természetvédôk". Politikai párt. Pont errôl van szó, nem kellene keverni a kettôt...

"Sorry, de egyszerüen kiárusitját a nemzeti kincseket. Miért ? mert átláthatattlan a helyzet."

Ez nekem is böki a csôrömet, de a nemzeti kincsekre való felügyeletet lehetne például azzal is kezdeni, hogy nem engednek oda terepeseket. Van az országban egy csomó hely, ahova nem mehet be még gyalogos túrista sem, (Kis Balaton, madárparadicsom a Fehér tónál, Gemenc nagy része, stb.,) a "mezei" erdôkre is lehetne jobban vigyázni...

"NA EZ NEM VOLT SZÉP ! Ezt ugye nem gondoltad komolyan ?"

De. Pont a felgyújtott ôsborókás belekeverése, meg a természetvédelmi szervezetek ellen való tiltakozás, meg az egész átgondolatlansága tette komolytalanná...

Előzmény: samuraj (18)