Kedved Fargó !
Akkor válaszolok:
Honnan tudod, hogy törvényellenesen jelölték ki?
Másnak is volt velük problémája, lásd www.dunantulinaplo.hu/forum
"Ez most mentség akart lenni? Kissé felháborító a DDNP-re fogni, hogy miattuk gyújtották fel az ôsborókást. Olyan ez, mintha én azzal vádolnálak téged, hogy nem tetszik a pofád, ezért megfojtottam az anyósom. Te vagy a hunyó"
Kicsit leegyszerüsitetted ! Ugye van a magántulajdon és a másik , mondjuk állami, egyházi, önkormányzati. HA Te saját földeden nem tudnál dolgozni, mert naponta feljelente egy szervezet, biztos vagyok benne NEM tetszene a dolog. Hát egy egy okozat , ez van !
Jól megoldották a helyzetet! Bravo! Ha nem mehetünk terepezni az ôsborókásba, akkor majd jól felégetjük, nehogy más örömét lelje benne. Gratulálok
Bocs, ezen területen soha nem volt Off Road. Itt nem is kerültek szóba az autók. Csak egy megtörtént eset volt.
A "valósi természetvédôk" leginkább a természet érdekeit nézik, és semmiképpen sem holmi Off Road klubok vagy politikai szervezetek érdekeit.
Hát sajnos ez nem igy van (Zöld Párt, hallottad már ezt a kifejezést?)
Ugyan miért ne? Nehogy gátat szabhassanak a természetet gátlástalanul rombolóknak? Szerintem meg ne legyen magyarországon egyszerre több, párhuzamosan szervezôdô Off Road kezdeményezés! Ugye látod, hogy mennyire nonszensz ez így...
Azért ne mert ez lesz belőle: a Környezetvédelmi Min. sorra rendeli el a vizsgálatokat a nemzeti parkok ellen. Sorry, de egyszerüen kiárusitját a nemzeti kincseket. Miért ? mert átláthatattlan a helyzet.
"...közellenségnek, vandáloknak, környezetpusztító örülteknek tüntessenek fel bennünket a közvélemény előtt !!!"
Szerintem Te tünteted fel magatokat annak, ez a topic sokat árt az Off Road mozgalomnak. Ha hallgattál volna...
NA EZ NEM VOLT SZÉP ! Ezt ugye nem gondoltad komolyan ?