"A cikkek, olyan megállapításokat és nyilvánvaló hazugságokat tartalmaznak, melyek mélyen sértenek minden Off Road- és autós sport iránt vonzódót..."
Nem tudom mgítélni, hogy mennyi a cikk valóságtartalma. Én vonzódom az autós sportok iránt (kivéve Off Road,) de nem sért a dolog. Az sért, amikor túrázás közben félre kell ufrálnom a motorosok, terepjárósok elôl...
"A cikkek hátterében egy úgynevezett Duna-Dráva Nemzeti Park (DDNP) elnevezésű szervezet áll, amelyet törvényellenesen jelöltek ki a terület védelmének képviselésére."
Honnan tudod, hogy törvényellenesen jelölték ki? Megneveznéd a forrásaidat?
"A DDNP agresszív és hazugságoktól nem mentes, erőszakos fellépésének köszönhetően a kezelésében (területén) lévő Barcsi Ősborókást tavaly valaki(k) felgyújtották."
Ez most mentség akart lenni? Kissé felháborító a DDNP-re fogni, hogy miattuk gyújtották fel az ôsborókást. Olyan ez, mintha én azzal vádolnálak téged, hogy nem tetszik a pofád, ezért megfojtottam az anyósom. Te vagy a hunyó!
"Többen tudni vélik a környéken, hogy egyesek megelégelve a DDNP állandó, jogtalan zaklatásait így kívánták megoldani a helyzetet."
Jól megoldották a helyzetet! Bravo! Ha nem mehetünk terepezni az ôsborókásba, akkor majd jól felégetjük, nehogy más örömét lelje benne. Gratulálok...
"A valódi természetvédelem (természetvédők) határolódjanak el minden hasonló önjelölt szervezettől mint a DDNP !"
A "valósi természetvédôk" leginkább a természet érdekeit nézik, és semmiképpen sem holmi Off Road klubok vagy politikai szervezetek érdekeit.
"Ne legyen Magyarországon több, egyszerre párhuzamosan működő természetvédelemi szerveződés."
Ugyan miért ne? Nehogy gátat szabhassanak a természetet gátlástalanul rombolóknak? Szerintem meg ne legyen magyarországon egyszerre több, párhuzamosan szervezôdô Off Road kezdeményezés! Ugye látod, hogy mennyire nonszensz ez így...
"Minden autós és technikai sport iránt elkötelezett nevében tiltakozunk..."
Én az "autós és technikai sport iránt elkötelezettnek" vallom magam, de kérem, ne vegyetek magatok közé. Az én nevemben te csak ne tiltakozzál. Szerintem akad még pár százezer ember, aki szintén kikérné magának ezt. Szóval a legutolsó mondatot kéretik korrigálni...
"...közellenségnek, vandáloknak, környezetpusztító örülteknek tüntessenek fel bennünket a közvélemény előtt !!!"
Szerintem Te tünteted fel magatokat annak, ez a topic sokat árt az Off Road mozgalomnak. Ha hallgattál volna...