Törölt nick Creative Commons License 2001.03.27 0 0 94
Nos, ujra itt, hamarabb mint terveztem, hiaba,
kint vigasztalhatatlanul zuhog az eso , irany tehat a konyvesbolt, itt meg van internet sarok, na jo, akkor olvassuk el a mailjeimet, de ha mar itt vagyok, a ket topicba amelyekbe legutobb beirtam lassuk tortent -e valami, huhu , na szoval
erre muszaj valamit hozzaszolni- hat csoda ha az emberke nem tud teljesen leszokni ????? :)

Kedves Barka1,

Koszonet az oszinte beirasert.Az ugyan nem derult ki, hogy konkretan milyen szerepet is jatszottal
anno , amit ha " tudtam volna ezt annak idején, akkor nem tettem volna szerencsétlenné magamat, illetve a vétlen, és szerepalakításomról mit sem sejtő házastársamat".
De a problema igen ismeros es valos.
A kapcsolat kezdeti, poetikus szakaszaban elkerulhetetlenek a szerepjatekok alruhai es maszkjai ( neha az osztalyellenseg megtevesztesere alkalmas Potemkin diszletek), de ha a dolog komolyodik, ott valoban visszaut ez a
taktika. Ha a kapcsolat nemcsak egy erdeki/erzeki fellangolas , hanem valoban hosszu tavra tervezett, ott az alapveto ertekrendek szerencses esetben azonossaga , mas esetekben "osszecsiszolasa" letkerdes.
Sajnos , pillanatnyi celjuk elerese miatt sokan
probalkoznak "szerepjatekkal".
Viszont az is igaz, hogy nemi tapasztalattal es odafigyelessel erre eleg hamar ra lehet jonni, hiszen arulkodo jelek mindig vannak ( persze, mint tudjuk, a szerelem vak...)

Kedves Tulipan 74,

A "jo tanacsok " temerol meg csak annyit:

Tancsadasban egy csomoan vilagbajnokok,de mint tudjuk, a kibicnek semmi sem draga. Kepzeloero kerdese hogy sok esetben a " Zsuzsanna meg a venek" kukkoloi, vagy a tancmulatsag szepenek mozgasat argus szemekkel figyelo, szekeken petrezselymet arulo frusztraltjai azok akiktol barmikor szamithatsz "jo tanacsokra".Meg ha egyebkent derusen kiegyensulyozottak is (rendszerint nem), buzgalmukban hogy bebizonyitsak
hogy " melletted vagyok/vagyunk, a te partodon allok/allunk" , rendszerint durvan belecsortetnek
egy olyan teruletre, melynek a kenyes egyensulyat
igazan csak a tarsad erezheti. Garantaltan " felnyitjak a szemedet", hozzasegitenek "hogy vilagosabban lass", szoval ha hagyod hogy a gyanakvast, a feladast, a "szemleletvaltas" gondolatat elultessek benned a tarsaddal szemben, vesztett ugyed van( igaz, utolag, kaphatsz nehany alszent vigaszt, nem baj, fel a fejjel, nekunk sem sikerult .. stb).

Hali :)

Előzmény: barka1 (93)