Gyömbér!
Ha mered vállalni, hogy maradsz a kórháznál, gyere át az én dokimhoz. Én jövő kedden tervezem menni hozzá du, elmehetnénk együtt és én beajánlak neki. Ha benne vagy irj mélt holnapig, mert be kell jelentkezni. Csak csupa jót tudok mondani, a sógornőm szintúgy (csütörtökön szült nála) és egyébként ő is ezt az új fajta kimélő császárt csinálja (ez sem utolsó szempont), a kórházban pedig általános köztiszteletnek örvend, a nővérek mindig szinte ujjonganak, ha bejön, mert egyébként már nyugdijas. Viszont most 100%-ban a betegeihez igazodik még a nyaralásaiban is:))) A sógornőm mesélte, hogy ebben a hónapban 28-an szültek nála!
Szóval gondold meg!
Berku és Berku Papa!
Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen a Mamával és a babákkal is. Vigyázzatok Magatokra! Remélem, minél előbb hazamehettek a kórházból. Jobbulást!
Noa!
Remélem, szerencsét hoz, amit küldtem, és meghallgatásra talál, amit elterveztél. Várjuk ám a további praktikákat minden gyakorló Anyukától és Apukától:)))
Kisvirágék!
Szivből gratulálok a Kisbabátokhoz:))) Ha lesz pici időtök, irjátok meg hogy hivják a kisfiatokat, és hogyan éltétek meg. Annyit már kiéreztem a leirásból, hogy csodálatos volt.