gyomber Creative Commons License 2001.03.26 0 0 597
Sziasztok,

berku, remélem semmi goind nem lesz, és kiszabadulsz a fogsagbol hamarosan.

Nálam nincsenek tul jó hirek, ugyanis a férjem szombaton kirugta az orvosomat. Ugyanis az történt, hogy berendelt szombaton minket UH-ra, mondván, hogy ügyeletes, 10 órára, aztán fél 12-kor még annyit sem mondott, hogy jónapot. (Szerintem fogalma sem volt róla hogy ki vagyok, és egyáltalán mit keresek ott, pedig 2 napja beszéltük meg a magánrendelésen, ahonnan mellesleg szintén egy órát késett) A férjem szóvá tette, hogy esetleg jelezhette volna, hogy 2 órát itt kell ülnünk, mert akkor addig elntézünk volna egy pár dolgot. Ja azért azt tudjuk, hogy nem szülést vezettett le két óráig, csak benn volt a rendelőjében. Szóval ezek összevesztek, majd a doki közölte, nem kötelező idejárni. Aztán amikor előkapta a hüvelyi UH gépet, akkor igy lefordultam az ágyról, és mondtam, hogy na jó menjünk innen. Nekem 20 hetesen ne csináljon hüvelyi UH-t, mert ugy tudom, olyankor már nem szoktak. Bár nem csodálom, hogy nem ismert meg, mert eddig KÉTSZER látott. Nem rossz mi? 20 hetes terhesen...

Szóval a kaali után nem erre a bánásmódra vágytam, és bár én egy szót sem szóltam, mostmár nem bánom, hogy nem nála fogok szülni.

Ugyhogy most uj dokit keresek.

nem tudom, van-e valakinek hasonlo tünete, de nekem borzasztoan zsibbad a kezem. Nem csak néha néha, hanem állandoan, és nem csak kicsit, hanem sokszor nem érrzem a kézfejemet. A doki azt mondta az ödémásodástól van, na de ugy tudom az csak a vége felé ölt ilyen kritikus formát. A dokim persze semmit nem mondott erre, de most akkor még 4 hónapig newm érzem a kezem, vagy most mit csináljak??

help!
üdv mindenkinek!
gyömbér