Engem a legjobban a trágárságuk idegesít. A munkahelyemre 40 perces buszozással jártam be (múlt hónapig), és csodálatos élményeim voltak. Ha 13-16 éves forma kölykök ültek le mögöttem, akkor általában egymást érték a g*ci és a f*szom szavak. A bazmegezés kezd kimenni a divatból. Egyszer megszámoltam -unalmasak voltak az utak, volt időm-, két srác eszmecseréjében 10 perc alatt 37-szer hangott el a g*ci szó. (Közben meg lehet hogy nem értik, reggelre mitől ragad a farkukhoz a lepedő. :) Erről nem'tom ki tehet, de suxx nagyon.
10 évesen masszívan dohányzók: erről viszont nem ők tehetnek, hanem a hülye eldaók akik nem kergetik el őket. Mikor kint jártam Kanadában pár éve, ahol szabályozva van a dolog, a bolt előtt megszólitott egyszer egy gyerek, hogy itt a pénz, csak vegyek neki cigarettát. Peeersze...
Itt is ezt kéne. A cigivel jó lenne azért legalább 16-17 éve korukig várni.
Én most 24 éves vagyok, és meg kell hogy mondjam én sem éltem szent életet. Szoktam néha brutálisan káromkodni, de csak ha olyan közeli haverokkal vagyok, akiket nem zavar. És nem úgy hogy más is meghallja. A cigire nem szoktam rá, és mikor ebben biztos voltam, csak akkor próbáltam ki a füvet. Amit nem vetek meg, de nem vagyok függő, mint sok kis pöcs. Elég szar, ha valaki 14 évesen rászokik valamire, aztán meg ha felnő, csak síránkozik, hogy milyen rossz neki, meg hogy le akar róla szokni. Bocs ha terjengős voltam.