Tulipán74 Creative Commons License 2001.03.25 0 0 90
Kedves Macisajt!

Örülök, hogy újra bepillantottál. :) És igen, a hullámvölgyet is a hátam mögött hagytam már, de nem mondom, hogy haszontalan volt, sokat tanultam belőle - a szeretni tudásról... :)

Igazad van, szerintem sem mondhatja meg senki X-nek, hogy akkor most IGEN bontsa fel a jegyességét az ex miatt, vagy NEHOGY megtegye, stb. Én sem kérek senkit arra, hogy mondja meg, mit tegyek - hiszen úgy ahogy én átélem, minden egyes kis (de néha nagyon is fontos) részletével nem létezik leírni egy kapcsolatot, egy problémát egy harmadik, kívülálló személynek úgy, hogy ő pontosan úgy ismerje, ahogy én.

De pld. sokszor előfordult, hogy egy-egy ilyen "segélykérő" topicra érkezett hozzászólás más megvilágításba helyezett dolgokat, rámutatot olyan fontos részletekre, amiket én eddig nem vettem vigyelembe és így tovább és így tovább.

Persze olyan is volt már, hogy abszolút gyanútlanul, szende és rozsaszín boldogságomban olvasgatva egy-egy fórumon olvasott gondolat olyan sötét árnyakat hozott, ami aztán kis hullámvölgyet eredményezett, de végül hála istennek "jaj, de kis hülye voltam" megkönnyebbülést.

Röviden tehát szerintem a fórumon olvasottak segíthetnek (sokat is), de azért nem szentírás, vagy legalább is nem minden gondalata az.

Meg aztán vannak olyan emberek, akiknek szükségük van arra, hogy beszéljenek a problémájukról, 100x is, 1000x akár újra meg újra lerágják a csontot - a fórum ehhez nagyon jó lehetőség nekik. De vannak olyanok is, akik egyetlen szót sem szólnak és magukban őrlődnek a problémjukon. Egyik sem rossz vagy jó, embertípus kérdése.

Hát, ennyi off után visszakapcsolok onra, mert Alexának szeretném elmondani a véleményemet...:)

Üdv,
t

Előzmény: Törölt nick (87)