Lovászi Creative Commons License 2001.03.24 0 0 193
Sziasztok!

Tantus, szeeeegénykéééém!!! (Remélem "hallod" az együttérző hangsúlyt???
Nem semmi lehetett! Én már kb. 100-szor megfogadtam, hogy Tescoba, nagybevásárolni, csak és kizárólag _egyedül_ megyek (max. anyámmal, de ő évente 2-szer van itt), és azt is hétköznap délelőtt, mert akkor még van arra is sanszom, hogy ne egy órát álljak sorba a pénztárnál. Na, amióta megvan a baba, ez a veszély sem fenyeget. Azóta csak egyszer voltam babástól, visszafelé ömlött az eső, úgyhogy passzoltam a dolgot. Pedig hozzánk gyalog sincs túl messze, ami szempont, hiszen kocsink, az nincs (még).

Az én gyes-betegségemnek nagyon jót tett, hogy vettem tegnap Babinak a fél éves szülinapja alkalmából egy tuti babakocsit végre!!! Eddig a 3 funkciós no name kocsinkat használtuk "sportos" felállásban, ami nem volt az igazi: Dalma jobbra-balra dülöngélt benne, folyton rinyált, ha fáradt volt, és mivel annak nincs bolygós kereke, egy kész rémálom volt benne egy sima bevásárlás is. Na, tegnap vettem egy Pierre Cardin sportkocsit. Ma kétszer voltunk vele sétálni, átmentünk minden olyan helyen, ahol a másik biztos elakadt, és jól bírta a kiképzést. Sőt! Ezt még a babával együtt is könnyen fel tudom hozni a negyedikre. (Ez sem egy utolsó szempont, ugyanis nagyon előzékeny lakótársaink, éppen fél éve nem képesek kipakolni a sok sz@rt a babakocsitárolóból.)

Volt ma egy édes történetünk:
Etetőszéket nézni mentünk egy bababoltba, Dóri és én, no meg Dalma a kocsiban. A bolt két helyiségből állt, a belsőben voltak a székek. Dóri kint állt az üzlet előtt a kicsivel, én meg kiszóltam neki, hogy jöjjön, nézze meg, mit szól a székhez. Erre az eladó: Mondja meg a barátnőjének, hogy nyugodtan betolhatja a babát a boltba. Én meg nagy röhögve: Nem a barátnőm, a lányom! Azóta azon gondolkodunk Dórival, hogy 1. ő néz ki túl öregnek, 2. én nézek ki fiatalnak, 3. a csaj szimplán hülye.

Sziasztok!

Tímea

Ui. Mámi, az icq választ megkaptad?