czy Creative Commons License 2001.03.24 0 0 686
Magyar térképet megvettem, egyeleőre túl sok tapasztalatom a pontossággal nincs, meglévő illetve meg nem lévő utakkal kapcsolatban már van, nem túl jó. Ezzel együtt ami a leírásában benne van azt tartalmazza eddigi tapasztalataim szerint.

AZONBAN: mi (is) akartuk, hogy legyen. Bármilyen, csak kezdődjön el. Ez megtörtént, azzal, hogy pénzt kérnek érte és nem ingyen adják, egy felmérést tudnak végezni, hogy vajon megéri-e fejleszteni. Az ára nem borzasztó, ha összeveted egy "kész" termékkel, kevesebb, mint harmada. Lehet azon elmélkedni, hogy ez arányban van vagy nincs a tartalmával, szerintem nem ez a lényeg, hanem az, hogy ha sikerül eleget eladni (remélem) akkor a fejlesztők érezni fogják, hogy nem felesleges a munkájuk, és a mi észrevételeinket is figyelembe véve, ki fog alakulni a kész termék. A Navigateval beszélve igérték, hogy az update addig, amíg a kereső funkció be nem kerül, ingyen lesz, azaz a pontosítás, további utak betétele ki van fizetve ezzel a 15.000 Ft-al. Remélem jól értettem őket. Ezt esetleg meg lehetne erősíteni, vagy pontosítani.

Most elmegyek tesztelgetni és tracket gyűjteni :-))