Buksi Creative Commons License 2001.03.23 0 0 588
Üdvözletem Mindenkinek!

Most egy kicsit hosszabb időre búcsúzom Tőletek. Holnaptól egy ideig Mojo szüleit fogjuk boldogítani Petivel.:)))
A múltkori sikeres főpróba után (hosszú hétvége) most egy kicsit tovább maradunk.:))

Amíg ketten utazgattunk alig volt holmink, de most....
A délutánom rámolással telt, és tele az ágy mindenféle (szerintem!) fontos holmival.:) Pedig nem kell elvinni a fél házat, hiszen a mamáéknál minden nagyobb dolog megvan (mindennel felszerelt kiságy, babakocsi, fürdőkád), olyan mint itthon, és mégis...remélem a cuccos azért befér majd a kocsi csomagtartójába.:)))

Amikor a hosszú hétvégére készülődtünk készítettem egy listát, mégiscsak az első komolyabb utazásunk volt.
Olyan volt, mint amilyet az iskolai táborozások alkalmával kaptunk!:))
Ne tudjátok meg! Leírva még szörnyűbb!:))Most csak úgy fejből rámolok!:))) Remélem nem marad itthon semmi fontos dolog!:)

A nagyszülők már nagyon várják az unokát, legutóbb valamivel több mint 2 éve volt ilyen pici babóca a családban.

Peti mostanában azzal foglalatoskodik, hogy a sarkán megtámaszkodva emelgeti a popóját! Mivel még nem tud hasra fordulni, így ebből a mozdulatsorból fejen történő, hátrafelé csúszás alakul ki, közben a sarkával lökdösi magát. Így araszolgat hátrafelé. Sajnos ennek a fejencsúszkálós produkciónak az a legnagyobb hátránya, hogy a tarkója fölött jelentősen ritkulni kezdett a haja.:)))))) Közben persze összeráncolt homlokkal, összehúzott szemöldökkel és komoly szájcsücsörítéssel koncentrál a feladatra!:))

A következő védőoltástól én is félek egy kicsit, mert akkor mindkét lábába kap Peti 1-1 szurit.
Az utazás miatt kaptunk pár nap haladékot a doktornénitől, így ez nálunk csúszik egy kicsit de remélem, hogy olyan sikeresen át fogjuk vészelni ezt is, mint az előzőt!

Na jól van, most már befejezem, mert kezd nagyon hosszúra nyúlni!

Nagyon vigyázzatok magatokra, a már megszületett babócákra és a még pocaklakókra egyaránt!

Írjatok minél többet, hogy amikor hazaérünk jó sok olvasnivalóm legyen!:))

Sziasztok:

Buksi