raba et.!
stones nem-et. szüleivel végeztem. Apu a hullaházban a megtisztelő 1698-as számot kapta, a valagába eresztett golyók emlékére. A tökét levágtam, most már kipreparálva díszíti a szobám falát, a többi, még Kambodzsában szerzett trófea között. Aput még nem temetik el, a bőréből szegény munkásgyermekek számára készül majd lábbeli, a beleibe olcsó kolbászt töltenek, a csontjai pedig porrá őrölve remek tápanyagdúsítóként élnek tovább.
Képzeld raba et.! Egyre jobban érzem magam Magarországon. Sikerült végre saját lakást szereznem, így kiköltözhettem a munkásszállóról. A kambodzsai követség utalt ki nekem egy házikót a Gllért-hegyen. Nekem nagyon tetszik, hiszen kívülről az ötvenes években Albániában eltöltött tanulóéveimre emlékeztet, belül viszont egy kibaszott nagy uszoda van, amelyben egész nap a legmegbízhatóbb elvtársnők lubickolnak.
Na, hogy tetszik? Ha van kedved felugorhatsz egyszer hozzám, a bárszekrény tele a legjobb ópiummal, végre sikerült felvennem a kapcsolatot a tálib elvtársakkal. A meghívás természetesen az egész brigádra vonatkozik, pampalini, megnemtámadás, csabor, Nagy Október és a többi jó elvtárs is szívesen látott vendég.
Wu