Most akkor ki viszi felre a témát ? Mert ugye az eredti hozzaszólás:
..nem vagyok tulságossan elájulva a Office kompatibilitásával. Sokszor, nagyon sokszor fordul elő, hogy egy Office 97 el megirt dokumentum egy másik gépen, de azonos Office 97
szerkesztőbe betöltve szétesik. Elcsúsznak a margók, eltolódnak az oldalak, stb.
Feltehető a kérdés:
MIÉRT NEM KOMPATIBILIS AZ OFFICE ÖNMAGÁVAL ??
"Arról volt szó, hogy a képernyőn másképp néz ki ha egy másik gépen megnézed ugyazt a dokumentumot, nem?"
Hát nem. A gond az, hogy újratördeli. Mert ugye nem arról van szó, hogy mátrix nyomtató esetében a monitoron sötétszürke maszatos pöttyöcskékből állnak a betűk, szines lézernél meg gyönyörködünk a színes ttf fontokban.
A gond az, hogy optimalizálni akar !
Amikor kiadvanyt szörnyesztettem, akkor DOS-ból nyomtattam egy 8 tüs mátrixra - merthogy ez olcsó volt, ezeken javítgattunk, és aztán ez alapján csináltam meg a végleges verziót.
Meg is szívtam volna, ha a TeX újratördeli a cuccot, amikor átvittem egy másik oprendszer+nyomtató alá !
Ez az office koncepcionális hibája. Csak sokan annyira benne élnek a dologba, a MS programok hibájában, a maszatolásba, amivel ezeket a hibákat elviselhetővé lehet tenni, hogy teljesen azonosulnak vele és már nem is érzik, hogy ez hiba.
"mert akkor tördeli át a 2 beszúrt sor hatására, ha az átlép valamilyen határt"
"nagy doksiknak speciális a kezelését ajánlja"
Ja, akkor nincs probléma.