Szervusztok !
Aurorix !
Ha a szíved a lenti felé húz, mindkét véglet megalapozott lehet.
Vagy vegyél egy átmeneti órát minél olcsóbban és gyűjts, gyűjts és álmodozz ! (Ekkor lehet, hogy egy idő után úgy jársz, mint én és rájössz, hogy még mindig drága a kiszemelt. Ekkor nem letörni, hanem utánajárni kell, hogy hol szerezhető be megbízható órástól egy tökéletesen felújított használt darab kedvező áron. Utána az már célként megvalósítható.)
A másik út, ha nem akarsz eddig kitartani, hogy legalább emlékezz az álomra, mindenképp mechanikus órát végy és azzal lehet, hogy elégedetté válhatsz. Ezt az érzést egy barátnő által szimpatizált kvarc nem fogja biztosítani...
SükösdG !
Mióta megválok régi óráimtól, szinte mindenütt ismernek Téged ! Le a kalappal !
Egyébként Agfa órával már jómagam is találkoztam. Nem reklám, mert a szerkezete is tartalmazta ezt a jelölést !
A múltkor emlegettetek egy Roamer Searock-ot, ami neked aut. változatban van meg, míg Te_O említette, hogy neki négyzetekkel díszített számlap és kézifelhúzás együtteseként. No, én meg a kettő kombinációját szereztem, azaz csodás, az előbbi számlap automata szerkezettel. (Tehát valszeg automata célra gyártott szerkezetről maradhatott le bizonyos daraboknál a rotor...)
Más : Említetted a régi márkákat. Egy vidéki órásnál láttam egy kb. 30 éves svájci aranyórát szinte új állapotában.
A neve : PORTA. 48 pízért méri.
Sportivo !
Tegnap láttam egy ősrégi (még svájci) NIVREL-t. Egyszerű, acéltokos, fix szíjrögzítésű. Fehér számlap kis másodpercmutatóval.
LENYŰGÖZŐ !
Üdv :
NPZ