Hejj Torban, magasságot nem kűdtem! A seggemen viszont nőtt egy kis köröm, ma vezettem vagy 400km-t úttalan utakon. (kicsit megnyújtottam a Balatonfüred-Budapest) útvonalat. De legalább már azok is pontosak lesznek. Csak érdekesség képpen: kb 30.000 pontot vettem fel :).
Hovatovább még VGyuriról is lekéstem, aki viszont ma kint volt a vásáron... pedig megnéztem volna a progiját. Bár lehet, hogy azért ment haza olyan gyorsan mert egy napon nem viselte volna el egyszerre kettő _működő_ vektors rendszer látványát, amelyekről egyébként mindenki tudja, hogy _csak elméletben létezhetnek_.
A térképről pedig: nagyon szép, Gyönyörű például az M0-ás kidolgozottsága a lehajtókkal. Nemsokára meglesz ugyanez az M7-esre is :) Negatívum: a térképen nem kereshetsz utca vagy objektumnévre, így egy kicsit passzív, de navigáció közben persze mindent látsz a környezetedben.
Pontosság: az összes számozott út GPS-el felvett/korrigált. A 71-es pl tűre rajta van, a 8-as helyenként csal (csak vájtszeműeknek) és az 1-es sem mindenhol baba, de ez azért nem több mint 50m ami ország szintem azért elhanyagolható.
Ge.
(ejj vazze, most jut eszembe, hogy én legalább annyira elfogult lehetek mint SUI, de mindegy. majd legközelebb szidom is egy kicsit)