coolabi
2001.03.23
|
|
0 0
922
|
Szia Népi angyal!
Sajnos az ún "ismerősöm" mindezek ellenére azt hiszem sose fog ettől megszabadulni. Ő elhitte, hogy nem lehet veszélyes. Egyébként pedig a sör is (a borral egyetemben, bár egyiket sem vetem meg, igaz nem is vagyok mértéktelen) veszélyes anyag.... Tudod hány ember veséje meg mája megy tönkre évről évre? Hát qrva soké.... Hogy a szesz mégsincs betiltva? Rontottad már el a hasad szalonnával? Na akkor tudod arra mi a gyógyszer :-))) A fű meg szerintem egy közösséget hoz össze. Volt igazi ismerősöm aki füvezett. Nem is egy. Érdekes ezek mind olyan emberek voltak akikkel már előtte sem voltam jóban. (szóval kényszerismerős) És nem azért mer én lennék a húdekékvérű arisztokrata, mert ez messze áll tőlem, de még csak az MTA elnöke sem vagyok ( :-) ) mégis valahogy félig lenézve sajnáltam őket. Mondtam magamban: "komám neked sincs jobb dolgod?) Lehet hogy a legalizálás jót szülne... Nem tudom. Tényleg foggalmam sincs. De akkor utána majd a qrvákat is legalizáljuk, mert akkor nincs maffia? NEEMM! (pedig biztonságosabb lenne utána, hiszen a lányokat ellenőrzik, stb... még kurvaadó is lenne, ez csúcs :-))) ) Szerintem meg kell próbálni az embereket mindegyikről leszoktatni. Le kell tenni a cigit (az usa-ban nem cigireklámok, hanem pl a philip morris által fizetett ellenreklámok vannak), le kell szoktatni a piáról, (usa-ban ezt is ellenreklámozzák), és a fűre meg lehetőleg nem rászoktatni. Azt hiszem a helyes startégiát egy pl 10 000-es városban lehetne kipróbálni. Ott mintát csinálni, és abból levonni a helyes következtetéseket. Ami reményeim szerint negatív.......
cool
pt (aki maradna is pt, de mindig ellenvéleménye van :-))) ) |
|