coolabi
2001.03.23
|
|
0 0
917
|
Népi angyal!
Szerinted egy tapasztalt nehéz drogos tud valamit? Na nekem egyszer volt szerencsém 1-hez. Oda járt évekkel előtte, ahol én is végeztem. Mesélte, hogy mikor halálra unták magukat, rengeteget kijártak az iskola környéki kocsmákba... Aztán sörhöz cigi szegődött.... Utána jött a fű..... aztán a keményebbek. Végül a srác 25 éves korára kikészült, 45-nek nézett ki, túlvolt egy elvonón, és elmondta, hogz milyen szar volt... Szóval ha van egz kis eszün akkor ezt nem csináljuk... És elég volt csak ránézni, hogy ez a pail most tapasztalatból beszél.... Fura de én még sosem kívántam sem erős sem lágy drogot....lehet hogy innen most én lógok ki, de én ezt az értékrendet tartom elfogadhatónak..... Ha nem tetszik a képem kérd meg a Valiantot, hogy tegyen ki a még meg sem alakult pártból... Ez most komoly.... Én nem akarok itt ölre menő vitákat, de azt hiszem hogy az én értékrendemből nem tudok engedni, és egyenlőre még szerencsére elég sokan így gondolkodnak.... Szóval nincs drogtolerancia... És a piát is lehet szigorítani....
coolabi
pt, aki teljes mértékig a drogliberalizáció ellen van |
Előzmény: Népi Angyal (904)
|
|