Válaszadási sebességem 1 hónapra nott (na ez cciki hodj nem tudom, hodj hány darab t-t kell a nott végén hasznányi).
Szal sietek megnyugtatni bárkit, hogy most én, elmegyek a retekbe, mégha ez nem is tecc senkiknek, de ma már túúúúl dógóztam maga, matt.
Na akkor csá, és holnap még benézek, de majd még lesz izé és satöbbi is.
Ugye milyen rossz az nektek, hogy (esetleg) kinyissátok eztetet a topikot azt semmi értelmes nincsen itten csak a régi agresszívmalac parasztkodik már megint!? Na ugye!
Errol eszembe jut az a sztori amit nem is ide kellene beírni , de inkább mégis ide írom, hogy a Kempinski holtelben a kurva hölgyeket "pót ágy"-ként vezetik rá a szoba számlára. Mielott ízetlen poénok repkednének, sietek leszögezni, hogy ezt egy volt kollégámtól tudom, aki a Kempincski kont-rollerje volt.
Szóval eccer dzsapán (ejtsd japán) üzletemberek lepték el a Kempincskit és az este folyamán egyikük több "pót ágyat" is "fogyasztott". Másnap kijelentkezéskor látja ám a csoport fonöke, hogy kollégája egyszerre több "ágyon" is aludt és le is baltázta keményen a recepcióst, hogy micsoda igénytelen a kiszolgálás, tekintve, hogy szegény kollégája több ágyat is ki kellett próbáljon, mire el tudott aludni. Képzelhetitek a visszafojtott röhögést amit a recepciós produkált miközben próbálta finoman körülírni a "pót ágy" jelentését.
Na csá! Kiváncsi vagyok, ki fog válaszolni eloször.
Üdv: agresszívmalac-ovátyszjá (ez a hiteles orosz változata a nevemnek)