Sziasztok!
Már ezer éve nem jártam erre, na nem mintha kigyógyultam volna a GYES-betegségből. És ez a hóesés! Fúúúúúúúj!
Fülbevaló: Lilinek sincs. Majd ha akarja, akkor majd lesz. Őt is szokták fiúnak nézni, még akkor is amikor hosszabb a haja és csattal el kell tűzni.
Az én szemem is akkor romlott el (szerintem) amikor 13 évesen beleszerettem egy keretbe, mondtam anyuéknak hogy rosszul látok, a doki fel is írt 0,5 ös szemüveget, én bőszen hordtam, azóta csak romlott. Mostt 2,5 - 3-as van.
Tamara, Lilire is mindig azt mondják, hogy kicsi a súlya, 11 hónapos ma és kb 8,5 kiló. Szerintem egyáltalán nem vékony, sőt már izom is van a lábán:) Egyébként neki mostanra sikerült megdupláznia a súlyát. De én nem igazán foglalkozom már ezzel. Rengeteget eszik, rengeteget mozog, ő ilyen és kész. Írtam neked mélt, megkaptad? Hogy álltok az alvással?
Hulla fáradt vagyok, jövő pénteken kell leadnom a diplomamunkámat, éjjel próbálom írni a hiányzó részeket, de Lili 6-1/27-kor ébreszt, úgyhogy nem alszom túl sokat.
Jövő héten el akarunk menni hétvégére (péntek-szombat) és anyu vigyázna Lilire addig. Nem tudom, hogy lesz, mert ugyan volt olyan, hogy mi elmentünk, de csak az utolsó szopi után és reggelre már újra ott voltam...
Szilvi