MetaCode Creative Commons License 2001.03.20 0 0 27
Hahó szépautósok,

Sabian: centrálautós fátyla van a rendszámnak..:-)) Rendes csapat, tényleg segítettek, sokat, a szervizük is jó. Ezt akkor tapasztaltam, amikor kéthetes korában deflorálták az első szélvédőjét... Nekem jobban fájt, mint neki..:-)))

Egyébként Angelfielden lakom, erre fordul elő, szürke belsővel. Tetszene a vaj belső, de van egy hároméves lányom, evtl lekakaózni inkább a szürkét mint a vajt, azt kiszedi a beleverem-kiszívom porszívó szépen.
Cool lehet a hátsó szárny! Ja, a gyári 7küllős, igen. Mondták a gumisnál - pont ma voltam visszatetetni a strandpapucsokat - hogy a gyári alufelnit télen sem feltétlenül kell pihentetni, sokkal strapabíróbb a felületük, és valóban könnyebbek, mint a mindenfelé kapható alucsodák nagy része.
Auspuff jónak tűnik, de szerintem egycsövű véget tegyél rá. A duplacsövűhöz már tar fej kell (nekem gyárilag az van, kopaszodom mint állat))) és bikanyak (na az nincs). Meg az harmonizálhat az eleganciájához...

Most megyek, de lesz még egy lélektani fejtegetésem, hogy miért szerepel kevesebb Pözsós a szégyentáblán... Get ready!

M.

Előzmény: sabian (24)