Kedves Birs!
Köszönöm ismételten a kívánságaidat, örültem nekik. Annak is, hogy van olyan HGY-s, aki nem akarja megszabni az Úrnak, hogy kit üdvözíthet és kit nem. :-)
"Éppen ezért kívántam Neked is tiszta szívből, hogy Jézus Téged is megérintsen valóságosan, hogy megszabadulhassál a kötöttségeidből."
Ugyanezeket kívánom én is Neked! :-)
"Már korábban leírtam, hogy tisztában vagyok azzal, hogy Isten bárkinek megbocsáthat, de azt is érdemes szem előtt tartani, hogy nagyon veszélyes az üdvösségünkkel játszani, és a véletlenre bízni azt! Bölcsebb dolog betartani azt, amit Isten megkíván tőlünk, és nem okoskodni túl sokáig. :-))"
Imbecil állat lennék, ha az üdvösségemet a véletlenre bíznám. :-) "Tudom, kinek hittem" -- írja Pál, és mondom vele én. És azt is tudom, hogy mit és miért. Nem a véletlenre bízom az üdvösségemet, hanem Jézus Krisztusra, aki meghalt, feltámadt, és ül az Atya jobbján. (Ha tudsz jobbat, majd szólj, addig maradok Nála! ;-))
"Kegyelemből részesültetek a megváltásban, hit által. Ez tehát nem az érdemeitek műve, hogy seni se dicsekedhessék." (Róma akárhány, nincs nálam most Biblia)
Üdv, áldjon az Úr!
Feanor