kis gombacsik Creative Commons License 2001.03.20 0 0 536
Fiúkák,

én úgy látom egyesek nehezen viselik a vereséget, pedig ti - mint videoton szurkolók -, úgy gondolom ezzel az érzéssel még fogtok találkozni ebben a bajnokságban. Veszteni tudni kell, és nem hülyeségeket beszélni bíró lefizetéséről, meg hasonlokról. Ha tévedett, az benne van a játékban. Tévedtek már éppen eleget az MTK ellen is. De utólag ezen kár rágódni, a bajnokság megy tovább, és még bármi lehet. A kék radír meg vicc volt, nem értem egyesek miért veszik ennyire komolyan.

más, azt hallottam, jól informáltaktól, hogy az MTK már megegyezett magyar játékossal, és egy harmadik (Zavadszky) is már eléggé sanszos hogy hozzánk jön. De ki lehet az első kettő? (tippem: Molnár Zoli + csatár?)

ja a stadionkérdésről annyit, hogy sajnálatos, hogy a miniszterelnök beleszól, hogy melyik városnak milyen stadionja legye, meg ki legyen az edző, majd nemsokára azt is előírják kinek kell szurkolni. De nem baj, nálunk van egy tulajdonos, aki nem tünik el majd a választások után, hanem sajátjaként kezeli a csapatot, nem az olcsó népszerűséget hajhássza mint a Torgyán és a többiek, hanem tervszerűen építi a csapatot, és ha kell majd felhúz egy stadiont is. És mindezért cserébe nem kell senkinek nyalnia. És szerintem az MTK játékoseladásokból, nemzetközi szereplés + tv-s jogdíjak már nem ráfizetéses, lehet hogy nyereséget is hoz. És a tervszerű utánpótlás képzés + igazolások révén meg lehet nézni a U-18 és az U-16 bajnokságokat. Bizakodva nézek a jövőbe.

Hajrá MTK