z.p.e
2001.03.20
|
|
0 0
866
|
Írtad,ha dohányzol legalább fizetsz vele adót is,tehát jó vagy. Na mostmár,ha legalizálják a kerát,akkor azt,ha megveheted gyógyszertárba vagy káfésoppban,akkor az ugyebár adóbevétel az államnak,és "adókivétel a maffiának" és munkalehetőség a hozzáértő termelőknek akik szintén fizetnének SZJA-t -ha már csak ebből az irányból tudod megközelíteni a dolgot. Másik igazán nem elhanyagolható szempont az emberi szabadságjogok ugyebár. Tiltsd meg az alkoholt és a cigit is,biztos vagy benne,hogy javul a közérzet és az ország helyzete -én nem. Inkább igazi jólétet és szabadságot kellene először biztosítani és aztán valszinű, (az emberek nem hülyék alapon) hogy kevesebben fordulnának az alkoholhoz és a droghoz. Bevallom én nem csak a THC tartalmú droggert tenném legálissá,hanem a gombát és a meszkalint is,viszont kizárólag ellenörzött keretek között. Biztos vagyok benne,hogy törvényes keretek között ellenörzöttebb lehet a dolog és kiveszi a jónagybevételt a maffiónéktól akik ezirányban már nem nagyon tudnának mit kezdeni. Egyszerűen nem látom nagyobb kárát mint előnyét,egyszerűen csak a kezelés módját kell megtalálni,azt pedig meg lehet!
z.p.e
pt |
Előzmény: coolabi (865)
|
|