Sziasztok!
Noa, Buksi! Olyan jó volt olvasni, amiket irtatok! Számomra nagyszerű élmény leirva látni, mi vár hamarosan ránk.
Noa, köszi a leirást a combcsontokról. Azért is érdeklődtem ilyen behatóan, mert a Margitban, úgy látom, nemigen engedik pár napnál tovább túlhordani a babákat. Nekünk pedig ahány helyen voltam, mindig másik időpontot mondanak, és a legnagyobb eltérés 1 hét. Persze, én Estee időpontjával értek egyet, mert hát a punkció az tuti. De valamiért ez a tuti időpont keveseket érdekel. Miért ragaszkodnak annyira az utsó mensi időpontjához? Ki érti ezt?
A Váci úti anyagboltot én is szeretem, a másikat pedig meg fogom keresni. Legutóbb is éppen gyerekmintás anyagot vettünk ott. Képzeljétek, a kis kereszlányunknak csinált a férjem egy játék vasalódeszkát. Végülis egy Tesco-ban vett, olcsó felnőtt deszkát kicsinyitett le és azt húztuk be a gyerekanyaggal. Szebb és jobb lett mint a Mamájáé, és persze egyedi:))) Nem is beszélve arról, hogy kb. harmadába került, mint a játékboltban kaphatók. Azóta szorgalmasan "vasal" rajta.
Noa, és szivesen küldök neked "Csodák pedig vannak" kiadványt. Ird meg a cimed a freemailemre.
Petra!
Nagyon klassz az ötlet! Biztosan nagy meglepetést fogtok okozni:)))
Nálunk hasonlóan történtek a dolgok Karácsonykor, annyi különbséggel, hogy mi az UH képet tettük bele egy boritékba, és szándékosan utoljára hagytuk az ajándékok sorában. A mi szüleink azonban még soha nem láttak UH képet, mert az ő idejükben még nem volt ilyen. Ezért beletellett kis időbe amig leesett nekik a tantusz. Az anyósoméknál a két három méterre ülő, második babáját váró sógornőm előbb rájött a papir hátoldalát felismerve, mint az anyósom, akinek a kezében volt. Persze mindez nem csökkentette az örömáradatot, ami az "aha" élményt követte:)))
Piglet! Bevallom őszintén, tegnap nem volt időm belekukkantani a honlapodba, pedig már nagyon vártam. Igérem, ma mindenképp benézek, főleg, hogy a férjem mennyire dicsérte ma reggel! Úgyhogy egyelőre fogadd a férjem gratulációit:) Ő mindkét listával naprakész, és a főbb dolgokat elmeséli:))) Szemben velem, aki képtelen behozni az elmaradását már egy hónapja:(
Berku! Hogy vagytok? Gratulálok! Ma vagytok/vagyunk félidősek (legalábbis papirforma szerint). Rohan az idő, te is igy érzed?