405GRX Creative Commons License 2001.03.20 0 0 18
Kedves Topik,

Először is mindannyiotoknak gratulálok a gyönyörű autóitokhoz, jól döntöttetek:-)...
Én, mint a nick is mutatja, még az előddel járok, ami szintén imádnivaló, de mint a Pugok nagy szószólója természetesen a 406-ost tartom a csúcsnak. Bár meglenne rá a gempa:-)...hmmm, talán használtan...
Ami érdekelne hogy az "objektív" módon itélkezni képes külvilág (szaksajtó stb.) is elismeri-e hogy milyen szuper ez a gép? Én eddig csak az elfogult német újságokat nézegettem de ott legnagyobb felháborodásomra mindig a végén végzett az autó az összehasonlító teszteknek (Passat, Vectra stb.mögött). Ez itthon is igy van?
Ami még érdekel, az az hogy szerintetek mekkora különbség van a 2 literes és az 1,8-as között? Én kétszer mentem eddig a típussal, először rögtön a megjelenés után Ausztriában egy kereskedőnél, másodszor tavaly egy hosszú túrán egy cimborám cégkocsiját hajtottam. Mindkettő 1,8-as volt, de először úgy éreztem hogy repül a gép, másodszor viszont már nem tűnt annyira átütő erejűnek. Igaz akkor megpakolva+3 személlyel ment. Szóval szerintetek melyik a legjobb benzines motor? A HDI-ket direkt nem említem, az egy másik világ...