Szijasztok:)))
Köszönöm a sok lelányozós, meg lefiuzós történetet, bizonyos szinten megnyugtató, nem az én gyönyörű gyerekeimmel van a baj. Egyébként, ha én nem vagyok biztos egy ismeretlen bébi nemében az az első kérdésem, hogy hogy hívják, nagy százalékban ebből kiderül, és még statisztikázhatom is a nevek gyakoriságát.
Fülbevaló ügyben, meg valószínű várok még. Amúgy is szerintem fura egy tök kopasz golyó fej fülbevalóval:)) Nagyobbiknak is 3 évesen lövettünk, bár haja még akkoriban semigen volt, de már nagyon szeretett volna. Fülbevalót is meg hajat is:) itthon a harisnyáját szokta a fejére húzni, a 2 szára volt a két coffja, így volt pokahontas akkoriban.
(Tantus, nekem is 12 éves koromban fúrták először (az begyulladt és benőtt), de azóta már 7 lőtt lukkal vagyok több, vagy kevesebb? Így jár aki tizenévig fülbevaló nélkül él:))
Varrás: szerintem sokakat érintő téma, én akkoriban varrtam sokat, mikor először voltam pocakos. Volt 56-os burda rugi mintám, s mikor megvarrtam nagyon nagynak találtam. másnap kisebbre varrtam a következőt, majd köv. iccaka még kisebbre, így lett vagy 8-10 ugyanolyan szabású ruhája, amit 0-1 évesig hordott. Az utolsók lábfej nélkül készültek.
Mostanában nem igazán tudnék időt szakítani rá, miután mindig éjjel "szoktam-volt" űzni a mesterséget, s mostanában éjjelente itt pofázok bele a nagyvilágba. Bocsánat: itt csicsergek veletek:))))
A topikba bármi belefér szerintem, ami egy gyeses lelkületéről szól.