cicó Creative Commons License 2001.03.19 0 0 155
Sziasztok!
...mert szegény népek, már nem mernek szerintem semmit gondolni ebben az unisex világban...:)
Nálunk dettó...az én lányomat is legtöbbször fiúnak nézik szintén a semmi haja miatt.Mondom fülbevalója van, erre az a válasz, hogy manapság a fiúknak is van.Ja, csak én még nem láttam fiúnak köves,briósszerűséget formázó kapcsos fülbevalót :)
A mi családunkban hagyomány, hogy újszülöttkorban a lányok kapnak fülbevalót, el sem tudtam volna képzelni, hogy ne legyen.Ha valaki előre eldönti legegyszerűbb a kórházban megcsináltatni.A Jánosban nem lőtték, hanem steril injekciós tűvel csinálták.Adtam a csecsemősnek egy ezrest akivel le volt beszélve,lelkére kötöttem, hogy egyforma legyen a két oldal, aztán olyan messzire "szaladtam" amilyenre csak tudtam, hogy még csak ne is halljam, mert egy másik kislánynak előttem csinálták.Egyébként a tűs módszer sem fáj különösebben, nekem csinálták felnőtt koromban is.
Szerintem nyugodtan beszélhetünk itt varrásról vagy bármiegyébről ami a kismamalétbe belefér, kár szíre-szóra új topicot nyitni...persze csak ha a topicgazda is egyetért...
Vásárlás:Én csak egy gyerekkel mentem ma, mégis mire észbekaptam a gyerek bőszen bontogatta a kinder-tojásokat a polcnál...:)Úgyhogy egyet kénytelen is voltam megvenni...:)
üdv.cicó
Előzmény: Lovászi (153)