Hali!
Nálunk az volt a legaranyosabb történet, amikor Dóri tetőtől talpig rózsaszínbe volt öltöztetve, fején egy madeira sapka. A barátném szomszéd nénije megkérdezte, honnan vette ezt az édes kisfiút?! Azt hittem hülyét kapok! Rögtön visszakérdeztem, hogy nem látja, hogy RÓZSASZÍNBEN van? Erre a válasz: nem tudtam, hogy az is számít. Szóval a hülyeség korlátlan!!!
Megfigyeltétek, hogy ha idegennel találkozik az ember rögtön azt kérdezi, hogy a baba "ugyefiú"? Mintha a lányok nem is számítanának! Pfúj, de utálom az ilyet!
Ja, Dalmának lőtték a fülét, nem voltam ott, de amikor hozták vissza már nem sírt. Dóri meg most azt mondja itt mellettem, hogy neki nem fájt, amikor kilövettük.
A jogsit nem tudom mennyibe kerül, majd csak a végén :-((( A leghúzósabb része a vezetési gyakorlat (milyen meglepő :-))), mert ott 1700 Ft egy óra, és ugyi abból meg kell min. 30. (Mármint ilyen zseniknek, mint én :-)))
Si, teljesen igazad van, bár olyan jó lenne néha valakivel varrásról is "beszélni", mert a közvetlen környezetemben egy-egy új db láttán max. annyi reakció várható, hogy ő mikor kap tőlem ilyet...
Sziasztok!
Tímea