birs Creative Commons License 2001.03.18 0 0 104
Kedve Silan!

Sajnálom, hogy Számodra az idézett történet hitelét - melyet a Hitgyüli honlapjáról másoltam ide - némiképp rontja az a tény, hogy a három orvos közül, akik kiadták a szakvéleményt, hogy az egyik orvos a gyülekezetem tagja.

Nekem nem is volt tudomásom arról, hogy "dr. Galántai Orsolya maga is a Hit Gyülekezete aktív és lelkes tagja". Ennek nagyon örülök. Persze van jó pár orvos a HGy-ben rajta kívül is. :))

Az viszont megnyugtató, hogy nem akarod azt mondani: a "hitgyülis orvosok kreálmánya az egész eset". De miért tartod elgondolkodtatónak azt, hogy a szakvéleményt adók egyike hitgyülis. Talán csak nem viseltesz "némi" előítélettel a gyülekezetm iránt? :))Az megértem, hogy Neked egy hites véleménye "hiteltelen". De azt már kevésbbé, hogy a másik kettő véleménye miért hagy hidegen.

Én egyébként ismerek olyan embereket is, akik képesek voltak felállni és járókerettel egy-két lépést tenni, de nem gyógyultak meg sajnos soha tökéletesen. Azok közül viszont, akik hisznek abban, hogy Jézus ma is gyógyít, nagyon sokan visszanyerték már az egészségüket.

Te persze ódzkodhatsz nyugodtan továbbra is, de én ezeután is hinni fogok a csodákban, hiszen magam is átéltem már csodás gyógyulásokat, hála Istennek.

Üdv.
Birs

Előzmény: Silan (58)