Sziasztok!
Mindenek előtt mély üdvözlet Andrásnak!! Csak annyit mondok: VÉGRE! Remélem továbbra is figyeled a topicot!
Ami Seven nevét illeti: ezen én is sokat töprengtem. A fülemnek a Seven tetszene jobban, de logikus mérlegelés után be kellett látnom, hogy a mi helyzetünkben a Hetes a megfelelő! Még meg is szokható! Csak a hétkilenced-et felejtsük el!!
>magyar hangja valamilyen Orsolya lesz, sajnos nem tudom a vezetéknevét, ha valaki látta magyarul a Truth about Cats and Dogs című filmet (Vonzások és állatságok), ő volt Janeane Garofalo hangja. Szerintem illik Sevenhez.
Láttam a filemt, és valamennyire fel is tudom idézni a hangot. Kellemes, talán picit mély. Garofalóhoz tökéletesen illet, de hogy Sevenhez megy-e, azt 9 nap múlva megtudjuk! Én reménykedem, mert eddig meg voltam elégedve a magyarhangokkal.
És szerintem a fordítás is remek. Amit lehet, azt profin kihozzétok a szövegből!
Ellenben (na ez már mindenkrie vonatkozik!) kéne tenni valamit 7. szezon és esetleges DS9 ügyben! Talán ha jól tudom, csak akkor vásárolhatü meg egy évad, ha már végig leforgatták. Aztán, hogy a németek mennyit fizettek érte vagy hogy oldották meg, azt nem tudom! De DS9 az nagyon kéne!
Amúgy úgy tapasztalom, hogy a VOY nézettsége kezd nőni, és már így is nagyobb, mint reméltem. Más hogy látja? Na és a Viasat? Őket kell meggyőzni a folytatásról!
Üdv nektek!