gyurmosz Creative Commons License 2001.03.17 0 0 3078
Ma kimentem a börzére körülnézni.A rengeteg Piko és BTTB modell mellett megjelentek a WUMM járművek is (buszok, villamosok és egy metrókocsi), voltak természetesen Fuggerth cuccok, és láttam gyönyörű TT-s modelleket (teherkocsikat, 3 Szergejt - 2 MÁV, egy GySEV -, egy IP Bz-t, na meg egy befalazott győri Szilit).
Voltak most is műgyanta mozdonyszekrények (MD, M62, M63, M44, V43, V63, V40, M41, ABmot stb), vettem is egy ígéretesnek tűnő Bz-t. Az egyik asztalnál a 006-os NoHAB csak átfestett verziója 16000 HUF volt, egy másiknál viszont ott volt a 002 (12000 HUF) és a 011 (13000 HUF) gyönyörűen feltuningolva (kapaszkodók az ajtóknál, az ütközők alatt és a tetőn, visszapillantók, réz gyártási táblák + forgóváztáblák stb.)! Gyönyörűek voltak, a 011-est meg is vettem. Nem tudom, mikor frizírozhatták őket, de a vörös csillag még rajtuk van :-) Egyébként mindkettő az első PIKO szériából származik, így a forgóvázaik nem elég részletesek (de van rajtuk tábla :-)). Ugyanitt volt egy Domokos Bobó, de számomra érthetetlen módon 137-es volt a psz-a (pedig ezek 500-as Bobók)!