Sziasztok!
Eddig csak olvasgattam a topicot, de most nagy segítségre lenne szükségem.
1,5 éve nyűvöm a négyütemű trabimat, eddig nem is nagyon volt vele bajom, de most össze jött egy kicsit.
Két kormányműcserén már túl vagyok. Azért kettő, mert a felújított "új" kormányművem hamar megadta magát. Leraktam a trabit fél évre, de most újra szükségem van rá. Elvittem egy szervízbe, hogy rakják nekem egy kicsit össze. Volt is hengerfejtömítéscsere, karburátor szétszedés-összerakás, és hát a két hátsó lengéscsillapító felújítottra cserélése!!!
Ezért perkáltam 40 ezer pénzt! Azt mondták, csak a két lengéscsillapító anyagára 19 rugó! Elhoztam, nem mentem vele 100km-t, megint kopog hátul. Visszaviszem, kiszedik a lengéscsillapítót, elviszik, a felújítós szerint semmi baja, visszrakják, kopog.
Utánnatelefonáltam, egy lengéscsillapító felújítás 3500, egy új 8500 Huf!
Bererobogtam a szervízbe, de leszereltek, hogy ezeket a lengéscsillapítókat Németországból hozzák. Ott újították fel, és ezek sokkal jobbak, mint amik itthon vannak. Ezért ennyi. Balhéztam, annyira jutottam, hogy vihetem jövőhéten vissza, és mindent megtesznek, hogy ne kopogjon!
A kérdés: Akkor most hogy is van ez a lengéscsillapító felújítás? Mennyire szivattak meg? Mivel védekezzek, ha megyek kedden?
Köszi!
Tris
Ui.: A csajokat mindenhol átverik?