Sziasztok Lányok!
Nálam most kaja-téren elég tragikus helyzetek vannak (=nem fogyózom, mindenfélét eszem), de legalább továbra is rendszeresen eljárok stepre meg tornázni.
Gretidi, szerintem, ha fogyni akarsz, inkább kezdj előbb mozgolódni valamit, elhiszem, hogy nehezen megy belekezdeni, de egy idő után biztos nagyon belejössz majd! Fogyózni ill. kajára odafigyelni is sokkal, de sokkal jobban megy így! (Persze ezt már sokan leírták itt a topicban.) Egyébként én is most a nagy "eleresztésemet" próbálom helyrehozni valahogy, ami főleg kaja-ügyileg nehéz. Szóval motiváljuk egymást! :))
Quantum: Pécsi Sasok kazit nyáron megvettem, mert nem tudtam járni tornázni. 2-3 alkalommal csináltam végig, utána eléggé meguntam. Gond vele szerintem, hogy vissza kell tekergetni 15 perces részeket és akkor "haladó" szint, ha kétszer megcsinálod ugyanazt, ez elég uncsi! Aerobic-része nekem nagyon nem tetszett, talán azért mert sokkal változatosabb és dinamikusabb órákhoz vagyok szokva. Szóval nekem nem jött be igazán... (Pl. utána a Cindy-t csináltam és az ezerszer jobban átmozgatott, pedig az sem olyan jó, mint az órák.)
Hú, mostanában olyan, de olyan jó szép idő van!!!
Tegnap hatalmasat kirándultam, testedzésnek sem volt utolsó, bár ez eszembe se jutott közben.
Sajna már csak a vasárnap maradt, de azért Nektek is nagyon-nagyon klassz hétvégét kívánok!
buttercup.