Gretidi Creative Commons License 2001.03.17 0 0 2738
Sziasztok lanyok, itt vagyok ujra en is. Eleinte azert nem irtam, mert szorgalmi idoszak elejen valahogy nagyon sok lett a dolgom, aztan meg tobb, aztan meg mar olyan regen irtam...
Sokat gondolkoztam, hogy megjelenjek-e egyaltalan. Ugyanis az eltelt idoben annyira sok volt a dolgom, hogy nem is nagyon tornaztam meg hasonlok, az etkezessel sem foglalkoztam igazan, aminek meg is lett az eredmenye: plussz ot kilo. Iszonyat sok. Mindez kb. 1,5 honap alatt, ami azt jelenti, hogy nagyon oda kell figyelnem ezekre. Bar tenyleg elegge eleresztettem magam, szoval nem is csoda, nem kellene meglepodjek rajta, de be kell valljam el vagyok keseredve.
Egyszeruen fogalmam sincs, hogy miert nem vagyok kepes felfogni, hogy most kell odafigyelnem magamra iszonyatosan, hiszen ezzel alapozom meg a jovobeli kozerzetemet... De v.hogy mindig minden fontosabb, mint az, hogy elmenjek tornazni v. akarmi... Mar a hiusagom sem hajt, mert mostanaban mindenki elfogad ilyennek, amilyen vagyok...
Bocs, hogy nem tudok senkit felviditani, de legalabb tanuljatok a hibambol es rogton az elejen fogjatok szorosra a porazt!
Udv mindenkinek: Gretidi