Kedves Feanor
S csak Neki:
Én csak olvasója vagyok a topikodnak és gyakran egyetértek, azzal amiket mondasz (hogy mások csak ítélkeznek)
Máskor meg nem értem pontosan mit is mondasz. Pontosan minek tartod a homoszekszualitást.
Kevés a szabadidőm, mert a munkám, az imádság és a barátnőm felörlik, ezért a könyvedet nem hiszem, hogy el tudom olvasni.
S mivel programozo vagyok. Estére már kifolyik a szemem, ugyhogy nincs erőm végigolvasni a nagyobb értekezéseket.
Ezért kérnélek válaszólj egy két dologra igennel és nemmel.
A kérdésem tényleg érdeklödés szintű. És semmi képen nem provokáló.
Hálás vagyok neked és ennek a fórumnak, mert mostmár más szemmel nézek a homoszexuálisokra.
Eddig felált a ször a hátamon. S ez valoszinüleg azért van mert ha egy hetero férfinak eszébe jut amit beleneveltek erről.
És arra gondol, hogy mi lenne ha én megfognám másnak a micsodáját akkor hányingert vált ki.
Ez úgy érzem nem az én hibám. De jó tudni, hogy szex nélkül is él a fogalom.
És ezt az előitéletemet egyszer az Úr számon kérte volna. De nektek hála ez megváltozott.
S még egy gondolatébresztő:
Emmanuel növér interjúja Maria Simma-val. Akit gyakran meglátogatnak a tisztitótűzben lévő lelkek. És a segítségét kérik.
...
- Meglátogatták-e magát olyan lelkek akik perverz cselekedeteket hajtottak végre a földön, például szexuális téren?
- Igen. Ök nem vesztek el és sokat kell szenvedniük, hogy megtisztuljanak. A homoszexualitás valóban a gonosztól jön.
- De mit tanácsol azoknak akiket a homoszexualitás sújt, akiknek hajlamuk van rá?
- Imádkozzanak, sokat imádkozzanak, hogy legyen erejük elfordulni ettől. Föleg Szent Mihály arkangyalhoz kell imádkozni, mert elsősorban Ő az aki a gonosz ellen küzd.
...
Mi a véleményed róla?
Komolyan semmi provokálás nincs a szándékomban csak érdekel, az állásfoglalásod.
(ritkán járok erre, mert fáraszt az állandó kötekedés. Mindenki mindenkivel csak vitázik)
Mindenkinek:
Egyébként valaki irta, hogy Feanornak nincs lelki békéje ezt honnan vette? Mert az irományaiból nem ez derül ki.
Segítsetek nekem. Mi az az szvsz. Sokan használjátok, nekem meg friss fórumosnak gözöm sincs róla. Vagy lehet, hogy olyan mint a 'vö.' csak nem vagyok elég olvasott hogy tudjam??