pg_breki Creative Commons License 2001.03.16 0 0 84
Már november óta várom a filmet és ma végre megnéztem én is. Kissé vegyes érzelmek kavarognak bennem sajnos. A film 2shakekívűl legnagyobb pozitívuma, hogy együtt van ismét Connor és Duncan. A sorozat beindulása óta várok egy ilyen részre. Azt hiszem ha tényleg az lett volna a film vége, hogy a két Hegylakó levágja egymás fejét, tökönszúrtam volna magam. Szerencsére ez csak kamu, de az is igaz nem lesz teljes happy end a film.
Ami abszolút idegesített:
1. Duncan a sorozat szerint sosem nősült meg. Erre most kiderült, hogy volt már egy felesége. :((
2. A Menedékhely szentföldön volt, mégis kivégeztek ott mindenkit. Szintén a sorozat szerint, ez beláthatatlan következményekkel járt volna. :((
3. A 3ik részben nem egy japcsi kisgyereket fogadott örökbe?
4. A második rész láthatóan a 4-ik rész után játszodik. De akkor hülyeség az egséz. Na ez ismét egy nagy hiba.

Nem volt egetverő a film, de szerintem bűnrossz se. A rajongóknak szerintem azért be fog jönni. De csak nekik. Igaz, jó néhány epizód a sorozatból jobb sztorival rendelkezett, mint ez.
A metamorfozisos jelenet szerintem nem volt vészes, sőt ez legalább hasonlított egy sorozatbeli részhez (amikor Richie levágja Duncan barátjának fejét és a felesége benne látja viszont urát).
Összeségében jó volt ismét látni Duncan és Connor Macleodot. Kár, hogy jobb forgatókönyvre nem tellett.

ui: A főgonosz nem szerepelt valamelyik sorozatrészben? Olyan ismerős.