F14A Tomcat Creative Commons License 2001.03.16 0 0 0
Ha normális progival grabbelsz, akkor a létjejövő file-nak SEMMI KÖZE a hangkártyához, ugyanis ebben az esetben a CD-ről digitálisan (az IDE vagy SCSI kábelen keresztül) veszed le a jelet. Viszont az ilyen programoknak encodere és nem decodere van! Decodere a Winampnak van, ha azt használod lejátszónak. Egyébként egy remekül bevált grabber progi a Xing Audio Catalist, ezzel nagyon jó minőséget lehet elérni és még gyors is! De ha igazán "audiofil" akarsz lenni, akkor mondjuk a WINDAC-ot javaslom grabbernek (ez wav-ba fog menteni) aztán Fraunhofer l3enc vagy Blade encoder-rel kell belőle mp3-at csinálni.

Ami a winamp "pattogását" illeti: A beállításoknál valahol van egy priority (vagy valami hasonló) állítási lehetőség. Ez határozza meg, hogy a proginak mennyi "processzoridő" jusson. Ezt max.-ra illik állítani, akkor a hiba valószínűleg megszűnik. (Bocs a bizonytalan infóért de állati rég láttam már winampot, én már rég nem használom. Egyrészt mert a Soniq-ot jobbnak tartom, másrészt mert jelenleg a Media Player 7 is elég jól muzsikál)

Olyan magyar site, ahol az MP3 műszaki részével is foglalkoznának hááát.... Eddig még nem futottam bele, leginkább fórumokon lehet vele találkozni csak. Ettől még létezhet...

Előzmény: crimson (-)