BadGe Creative Commons License 2001.03.16 0 0 649
Etrex, ez nagyon fasza, nekem még egy régebbi gazetter volt csak meg, de sajnos ez is percre kerekített.

rbear, nem tudom repülsz-é már vagy tanulsz vagy szeretnél, de nekem az első dolog amit a kezembe nyomtak az a XX. légügyi szabályzat, ami többek között tartalmazza a használatban lévő repterek minden fontos adatát (ICAO, Frq, RWY, POS, ALT, CALLSIGN). Ámbár ezt a hivatkozási pontot elcseszett egy valaminek tartom mert nem sok köze van a reptérhez. Legalábbis nem nagyon tudom hova tenni. Valszeg nem a leszállópályát jelöli. Legjobb tippem eleddig az iskolakör 2-es vagy 3-as pontja, merthogy ez a behelyezkedésben esetleg segít... Az AeroMap-nak egyébként "úgy tudom :))" lesz légügyi adatbázisa is...

Kábel: a HP-nek kell, hogy legyen soros portja (megnéztem, van neki) ezen keresztül szinkronizálsz pl a PC-del. Ha nincs külön dokkolóegységed, akkor az a kábel amivel összekötöd a PC-vel jó kell legyen a GPS-hez is, annyi kitételle, hogy be kell iktatni egy ún. fordítót. Ez egy Null modem bekötéses kis papa-mama ajjzat. A GPS-hez szintén vehetsz "számítógépes kábelt" (navigate) ezeket már csak össze kell dugni. De szerintem Etrex biztosan fabrikál neked egyet ha megkéred.

Ge.

Előzmény: etrex (648)